torsdag 23. april 2009

Jag vill

Först och främst: jag vill att detta vädret ska fortsätta i många dagar. Det är helt underbart, så varmt och sköna goa vindar. Men jag vill också ha en "sidekick". Lyssnar som bekant på "Lantz i P1 og Lantz i P4 på mina många och ganska långa gåturer. Annika Lantz har en "sidekick". Någon som kommenterar och reflekterar över det Annika snackar/pratar om. Det vill jag också ha, någon som ställer små kluriga frågor till mina idéer, någon som ifrågasätter, någon som kommer med uppskattande ord, någon som förmanar, någon som utmanar....Tänk om , en egen liten "sidekick"

Idag var första dagen utan jacka... HURRA, ett säkert vårtecken. Vitsipporna är flera idag än i går, de gröna bladen är större idag än i går, barnen i shorts är flera idag än i går. Så det är framsteg, eller hur? Små steg, men viktiga steg.

4 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Ja du har rätt. Små, viktiga steg. Och det är bara helt underbart:)
Kram Lallis

Vita hjärtan sa...

Vädret är verkligen underbart....! Och ska hålla i sig i helgen. För vår del blir det en tripp ut på havet....närmare bestämt Åland. Ska sitta på däck på söndag och njuta av solen!

Ha en riktigt skön helg!!!
Kram Annemari

Vi på 18 sa...

Hej Marie, det vore verkligen underbart med en sidekick som du skriver, kul tanke, det är så skönt att ha någon ibland som bejakar :)

KRAAAAM Ann-Sofie, önskar dig en sköööön helg med mysket sol :)

Malys krok sa...

Ja, og disse stegene går i riktig retning..,men her er de ikke så mange enda. Klem fra Margit.