lørdag 4. april 2009

Sitter och väntar

Inget är som väntans tider heter det ju, men hur använder vi den tiden - jag hoppas vi inte använder det som en transportsträcka, men att vi också fyller väntan med innehåll. Varje litet vänteögonblick ger tid till reflektion, tid till eftertanke. Ta tillfället i akt, bruk alla dagens små ögonblick när du väntar på bussen, hissen, kopierinsmaskinen, att kaffet ska bli färdigt, att det ska bli grönt............all denna tid kan du använda till dig själv och en tanke. En liten mikropaus i vardagsstressen - så nästa gång du måste vänta lite, bli inte irriterad men se det som en möjlighet.

Just nu väntar jag på nedlastning av nytt radioprogram till min i-pod och så väntar jag på solen som lurar där bakom morgondimman.

Det är ett stort liv, våren är ung och oanvänd.........(Lars Winnerbäck - härlig låt)

2 kommentarer:

Trollmaya sa...

Absolut ska väntan vara mer ön en transportsträcka... jag brukar låta tankarna flyga så fort det går, det gör att man orkar mer när det behövs. Snart börjar campingsäsongen också och där har jag ytterligare ett ställe att samla kraft på. Just nu väntar jag inte på något, bara njuter en liten stund här vi datorn...

Vi på 18 sa...

Det är ögonblicken som förgyller min vardag, och framförallt de dagar man verkligen känner dom även i hjärtat!

Önskar dig en superskön Lördag!
KRAM Ann-Sofie