mandag 20. april 2009

Inspiration eller?

"Jag kan motstå allt utom frestelser" lär författaren Oscar Wilde ha sagt - och någon liten sanning finns det väl där. Upptäcker titt som tätt att denna bloggvärlden innehåller många frestelser, eller för att uttrycka det lite mer positivt - den innehåller mycket inspiration. Igår läste jag hos kära Annemari om några fantastisk vackra kläder i spets och som för tankarna till romantik. Så jag lät mig inspireras (eller frestas), och med mig hem idag följde en liten skir somrig blommig blus. I påsen fanns också ett par pärlörhängen, som ska dingla lite vackert från mina öron i takt med sommarvindar."Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin......" Kan det bli mer sommar.Annars har dagen varit jobb med förberedelser inför ett seminar i juni. Om allt blir som vi tänkt ska vi vara på en gård som heter Saltögården. Saltögården ligger några mil söder om Strömstad. Vi hoppas på strålande väder där i mitten av juni, när sommaren är ung och natten så ljus. Havet glittrar.... Men vi ska ju vara inne och jobba! Men det finns ju tid och möjlighet att kombinera, nytta och nöje. Bilden är hämtad från www.saltogarden.se/ Gå in och se mer.

8 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Vad fint det var där och vilken fin blus och vilka fina örhängen. Dessutom så skriver du så underbart levande om sommaren och jag älskar den visan! Fast jag brukar sjunga fel och sjunga att det fladdrar till i en rullgardin vilket familjen tycker är hur roligt som helst.

Kram Lisa

Malys krok sa...

Fin sommerbluse du har kjøpt, jeg vet akkurat hvordan den ser ut, for min datter har likedan. Fin ørepynt også. Sånn er det, noen ganger lar en seg friste. Ha det godt! Hilsen Margit.

Vita hjärtan sa...

Men åh vilket fint tyg i blusen! Och jag blev full i skratt....ett par stora pärlörhängen var nämligen vad jag fick med mig hem från syrran i lördags också :-)

Låter härligt med turen i juni, går säkert att hinna med lite annat än bara nytta ;-)

Kramar Annemari

Nastasia sa...

Tänk Marie, precis så gjorde jag med fruktsallad...och en klick Kesella vanilj i! =D
...men så fick de kladdchokladkaka också de som ville.

Hi, hi...där jag bor heter Saltö...;o)


Kram på Dig

Lallis - liv och leverne sa...

Ja det var bra sagt utav Oscar wilde:)

Men vilket underbart tyg det var i den blusen!
Kram Lallis

Jessica sa...

Blusen ser jätte fin ut,somrig :-)

Hoppas att allt är bra med dig Marie!!

KRAMAR!
//Jessica

Vi på 18 sa...

Underbar blus, all denna fransk romantik som finns nu....mmmmmm, kvinnligt o vackert!

Hoppas du har en skön vecka!
KRAM Ann-Sofie

Jessica75 sa...

Marie, jag måste berätta att jag träffade din mamma och pappa idag på jobb och det kändes så underbart att se din mamma och krama henne igen. Hon såg ut som en solstråle och det var helt perfekt. Hon verkade så pigg och börjar få tillbaka krafterna igen. Var tvungen att berätta. Hoppas allt e bra med dig, kram på dig