tirsdag 7. april 2009

Tisdag...men snart ledig

Min man åkte upp till vår hytta idag, väldigt praktiskt. Han hade med sig all packning, och jag kan bara komma som jag är i morgon. Bra arbetsfördelning tycker jag. Känns lite som fredag idag, trots att det är en helt vanlig tisdag. Men det är lite semesterstämning på jobbet, många som har tagit ledigt I morgon är vi inte många på jobb och så slutar vi klockan 12.00. Så nu kommer fem och en halv dag med vila och gemenskap.

Tror att påsken i år kommer precis i rätt tid (vet att jag inte styr det här), det passade så bra i mitt liv just nu med lite ledighet. Att koppla ur eller av från alla tankar om jobb och krav. Eller så är det väl främst mina egna krav och förväntningar till mig själv..... Kanske man skulle bli lite mer som Pippi, genom att göra vardagen till ett äventyr. Leka och vara glad, klättra i träd och klä mig i färgsprakande kläder. Kanske ett nytt motto för mig.....släppa lös. "Slå ut håret" som det heter på norska.

(men om man nu ska prata om Astrid Lindgrens figurer, så gjorde jag en test, och blev mest lik Emil, men det är ju inte så fel det heller)

1 kommentar:

Vita hjärtan sa...

Emil i Lönneberga....fniss, där ser man. Undrar vilken person jag skulle likna.....lite busig, men mest ordningsam och försöker vara duktig....hm, Madicken tro? "leeeeeeeer"

Ha en underbar påskhelg i hyttan!
Kram Annemari