mandag 12. oktober 2009

Detta var ju inte planen

Kände redan det hela i går...halsont och kroppsont. Allt prövades, men inga goda resultat. Kroppen hade egentligen ingen önskan om att köra iväg till jobbet idag, men hjärnan och hjärtat eller om det var min envishet körde iväg. Men efter 4 timmar på jobb, fick envisheten och plikten ge med sig, och bilen fick köra hem den trötta och onda kroppen. Nerbäddad i sängen känns som den absolut bästa platsen just nu....bredvid mig finns alvedon, vatten, halstabletter och så väntar jag... För jag blir ju bättre, har ju planer om att komma iväg på jobbet i morgon, var det någon som sa envis, eller är dum? Men det är ju så att det känns lite bättre efter några timmars sömn, och några alvedon, och då tror jag gärna att jag är frisk och naturligtvis borde var på jobb..kan ju inte ligga här och lata mig??? .......är jag frisk eller sjuk, klok eller dum?

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Jag tycker nog du ska stanna kvar i sängen tills du blir bättre. Man orkar inte så mycket när man är krasslig. KRYA PÅ DIG!
Kram Anne-Lie W

Evatinabeth sa...

Stanna hemma!!! Hälsningar från mamma, visserligen pensionerad, men lite sjuksköterska finns ändå kvar.

Birgitta sa...

Hej! Ligg kvar i sängen i morron också och kurera dej så du blir riktigt frisk innan du åker tillbaka till jobbet och smittar ner de andra.
Kramar till dej.
Birgitta

Vita hjärtan sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som har ångest när jag är sjuk.....är jag inte lite bättre, kanske borde gått idag...o.s.v. o.s.v. Lyssna på ännu en sköterska och se till att du är frisk innan du går iväg!

Kraaam Annemari