onsdag 21. oktober 2009

I går kväll

I går kväll var en riktig tjejkväll. Tillsammans med 5 andra damer så var jag på besök i en liten affär som sålde små och stora interiörartiklar. Affären drevs hemma i huset till ägaren, och vi fick hela affären för oss själva. (är det en dröm eller?)Vi blev också serverade kaffe (härligt nymalt) och tårta till detta. Måste erkänna att jag, innan vi kom iväg, helst bara hade önskat att krypa upp i sängen, men när man väl kommer iväg så är det riktigt riktigt trevligt. Ibland kanske man inte ska lyssna till kroppen... Hade ju som vanligt inte alls tänkt att handla, men med mig hem hade jag en vacker tavla (bilden nederst), elektrisk kaffekvarn och kaffebönor. Såg en hel del annat fint, och kanske man skulle ta sig en tur dit innan jul.

7 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Nej, man ska inte alltid lyssna på kroppen, jag drog mig för att gå en promenad med hunden idag, hela jag var trött, kroppen, huvudet m.m. Men så tog jag mig i kragen och kom iväg och det var så skönt att komma ut i friska luften och att få se glädjen hos min hund när vi ska på promenad är värt mycket.
//Anne-Lie

Hanna sa...

Tack för titten!
Låter mysigt!
Hanna

Anonym sa...

Hej :)
Välkommen att följa min blogg :-D
Såg dig på FB också där du käner Lallis :)) Världen e liten! :))
Kram

Sjabbig men chic sa...

Ja, en riktig dröm! Känner igen mig jätteväl i det där med att vilja vara hemma. Jag brukar få ta ett rejält snack med mig själv ibland när jag är lite hopplös. Oftast så är man ju jätteglad att man gick iväg. Det är ju bara det att jag älskar att vara hemma. Jag är kär i att vara hemma. Jag är en riktig hemmatjej helt enkelt!
Tavlan är jättefin! Annorlunda. Och annorlunda känns lite bra.

Kramis Lisa

Vita hjärtan sa...

Åh, så roligt det låter! Fin tavla du köpt dig! Jag fick i present ett presentkort och en sådan här kväll som jag och en väninna var iväg på förra veckan, och det var också otroligt roligt!! Var inredning och höstkläder. Kom bara hem med inredningsgrejer och inga kläder =))) Men i helgen blev det en tur till Ullared, så nu finns det mer kläder än plats i garderoben....får bli en röj ;-)))

Kraaaaam Annemari

Birgitta sa...

Hej! Jag känner igen det där med att man inte har någon lust att ge sej ut på kvällen. Men när man väl är där brukar det vara riktigt trevligt. Vilken härlig tårta på bilden.
Ha det gott!
Kramisar Birgitta

sigrid sa...

Så kjekt at du kom innom til meg..
Fin blogg du har!