tirsdag 27. oktober 2009

Höstkänsla

När jag kom hem idag, så hittade jag denna underbara award från söta Lisa, alltid kul att bli uppmärksammad. Lisa önskade vara damen i rött, och då väljer jag damen i den rosa hatten. En underbar bild, härliga kvinnor med stora hattar. Jag önskar nu att sända denna vidare till alla härliga damer, i alla åldrar, alla storlekar och alla nationaliteter. Det finns så många underbara härliga kvinnor, så bidrar med så mycket gott i vardagen, för familjen, vänner, grannen, arbetskollegor, okända och kända. Fortsätt med det. Jag önskar inte att välja ut någon, med den är till er alla, för att ni med är era söta och uppmuntrande kommentarer bidrar till att göra min dag ännu mer glädjerik.


Väl hemma från jobb idag, så var det så skönt med en stilla promenad medans mörkret kom allt närmare. I det mörka fanns inget hotfullt, bara en härlig stillhet och närhet. När du går där i mörkret hand i hand med han du är glad i, så känns det i hela kroppen. Allt det stressiga och hektiska från dagen försvinner, och du får tid att komma i fatt dig själv. Hemma så brann det i kaminen, och ljusen blev snabbt tända på bordet. Jag känner att jag är hemma, verkligen hemma.4 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Det låter helt gott och riktigt när du skriver att du är hemma, verkligen hemma.

Största kramen
Annemari

promenader på landet sa...

Grattis till din award! Visst kan det vara mysigt med mörker också! Tack för titten hos mig jag blir såå glad! Kram från Maria

LisaMatilda sa...

Vilken fin avslutning på dagen! Låter så härligt när du berättar om er promenad.

Evatina-beth sa...

Stor kvällskram från mamma