tirsdag 13. oktober 2009

Situationen är oförändrad.

Skönt att man har ett minne, både i sitt huvud och i sparade bilder. Något att plocka fram när dagarna är lite mindre sköna.
Liggandes i sängen, ser ut på det otroligt vackra höstvädret. Strålande sol, och vilka färger. Och här ligger man, och känner sig allt annat än färgrik, närmaste lite färglös. Det ända som har lite färg är nog min illröda hals. Men det bästa är ju att allt går över, från den lilla ömkliga färglösa person jag är idag, så ska jag tillbaka till den färgstarka och sprakande person som jag egentligen är. Men just nu så vill kroppen ha vila, och jag har bestämt mig för att följa efter eller helt enkelt bara vara, för att sedan bli. Tiden tillbringas med att läsa...men först och främst sova.
Och bilden får påminna mig om andra dagar, varma, glada och färgstärka dagar.

8 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Usch då, det är inte kul att vara sängliggandes...och vara sjuk, hoppas det inte håller i sig allt för länge!

KRYA PÅ DIG!
Kram från Ann-Sofie

Helena sa...

Hoppas du snart blir sådär färgstark igen, men tills dess, passa på att vila och bara vara så mycket du bara kan! Kram Helena

Malys krok sa...

Oi, så syk at du ligger til sengs! Det var ikke godt å høre! Håper det fargeløse forsvinner snart, at du blir frisk og rask igjen. Håper det ikke er denne nye influensaen... god bedring til deg fra Margit. Takk for kommentaren!

Marie//Tekla Maräng sa...

Låter klokt att sova det brukar var ett av de bättre sätten att bli frisk och kry av.
Läsa när man sedan orkar om inte även hela huvudet värker.
Krya på dig kramar Marie:)
Så att du snabbt blir ditt vanliga färgsprakande jag.

Maya sa...

Ja det är helt rätt, vila och följ kroppens signaler! Din färgstarka personlighet kommer snart fram igen.

Vita hjärtan sa...

En Bamse-krya-på-dig-kraaaaam..!!!

Annemari

Babsan sa...

Krya på dig nu!

Vill se dig i färger igen.

Laxå Metodistförsamling sa...

Jag har ett bra tips, som jag fått av min man, om man vill bli frisk. Glass med chokladsås! Det hjälper mot allt, säger han. Jodå, det är säkert... och om det nu inte hjälper så är det ju i alla fall gott! På så sätt känner man sig en smula bättre, åtminstone för en stund...ifall man nu inte blir frisk i ett nafs:)
Krya på dig.
Ewa