tirsdag 10. februar 2009

Att vakna

Att vakna betyder att börja se och höra - i lite dubbel betydning. Det att vakna på morgonen, vad är det som väcker dig? Är det ljudet av väckarklockan, eller är det en doft som smyger sig in. Idag tror jag att jag vaknade upp av doften av nybakad kaka - ett av det bättre sätten att vakna upp på. Och när så kroppen hade samlat ihop sig, och kom sig ut i köket så fanns där härligt kaffe. SÅ NU ÄR JAG VAKEN.

Så ska jag hålla mig vaken en hel dag -inte bara vaken - men ordentligt vaken. Vaken så jag ser och hör de människor jag möter under dagen. Vaken så jag kan notera vardagens små underverk. Vaken så jag inte försummar en möjlighet........Wow! Vilken dag detta blir! (och lite ont i halsen ska inte hindra mig..det finns alltid en Fisherman´s friend att ty till)

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Det där lät ju inte alls dumt! Tänk om man kunde uppfinna en klockradio som väckte en med olika goda favorit dofter...
Fast det kanske inte var en bra idé och det kanske inte är möjligt heller när jag tänker efter. Hur som helst ha en underbar dag. Själv har jag fått en inte så liten skvätt feber så här hjälper inga halstabletter.

Kram Lisa

Jessica sa...

Åh vad härligt det låter att få vakna upp till doften av nybakat bröd.

Hoppas du får fina dagar hemma i Skåne nu,hörde på jobbet idag att det var snöstorm på gång över Skåne o Blekinge...jag hoppas det inte blir så farligt!!

Vad härligt att du får hem din mamma imorgon på permission.

((KRAMAR))

Hanna sa...

underbart sätt att vakna till!
Hanna
blommorifonstret.com