tirsdag 24. februar 2009

Ett år äldre

I morgon så blir det en ny sifferkombination. Förra året hade jag en liten liten kris inför sifferkombinationen 4 och 0, men jag har under året upptäckt att den kombinationen inte var mycket annolunda än 3 och 9.

Hur har året varit? Det började med en härlig tur till Lanzarote, firande av födelsedag och varma dagar i solen.

Våren var fylld av jobb, jobb och många turer i den vackra naturen. På försommaren blev det köp av en motorcykel, och därtill nödvändiga skinndress - blev en tuff brud. Sommaren blev allt för kall, men jag hade tur och prickade in semestern precis de veckorna som var riktigt varma.
Tur till Sverige på motorcykel och härliga dagar hemma och på hytta.

Hösten var otroligt intensiv, specielt när det gällde jobb, det var både upp och nedturer. Men ute var hösten otroligt vacker, och turer ut i naturen blev aldrig en nedtur.

Julen var härlig - men strax efter jul kom det beskedet jag alltid varit rädd för, mamma var sjuk. Så de sista månaderna av mitt 40.e år har varit märkliga, men har också lärt mig massor. Att ta vara på livet. (mamma är nu hemma, men det väntar fortfarande många tuffa behandlingar - men hon har sin man (min pappa) vid sin sida och tillsammans är de starka)

Så nu har jag ett dygn kvar innan jag går in i en ny spännande sifferkombination - 4 och 1 (och det är inte 14....) Blir spännande och se vad som väntar bak nästa hörn..........men jag välkomnar varje dag med öppna armar.

4 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Ha en riktigt riktigt bra dag!!!!

Grattiskramar Annemari

Trollmaya sa...

G*R*A*T*T*I*S på födelsedagen i förskott!
Härligt med MC! Jag vill också ha men det får vänta, får kanske börja med kortet först. När jag blir 40 ska det vara klart med både MC och kort dock! Ha en underbar dag imorgon!

Margit sa...

Grattis på födelsedagen!
Tänk att åren går så fort.Inte länge sen Du var en skolflicka här i Laxå,tycks det mig.
Stor födelsedagskram från oss Lars och Margit

Jessica sa...

GRATTIS På din födelsedag i efterskott!!
Hoppas att du hade en riktigt BRA dag och att den nya sifferkombinationen blir jätte bra ;-)

Stora kramar!
//Jessica