torsdag 12. februar 2009

Lite av varje

Nödvändigt och ett lite tråkigt köp. Skulle ju helt klart önska att jag aldrig hade användning för dessa. Men men - jag är så glad att mina kraftiga migränanfall i princip har varit helt frånvarande i snart 2 år. Så det är helt tillräckligt med receptfria tabletter. (passar på när jag är i Sverige)
Andra kul men mindre nödvändiga köp, men vem säger att allt ska vara absolut nödvändigt. I den lilla fotoramen sitter kort från min mor och morbrors barndom -söta eller hur? Det lilla trådägget - där tror jag en lite pärlhyacint kan få sitt bo. En plåtask med änglar - kanske av Emils pappa skulle beskrivas som en "vanvettsaffär" - men man vet aldrig vad som kan dölja sig i en ask. Två kors längst fram - ska finna passande plats för dessa hemma. Och lite undanskymt längst bak -en liten present till min man. (en hälsning från Jack.D)

4 kommentarer:

Trollmaya sa...

"Vanvettsaffärer" kan vara väldigt mycket "må-bra-affärer" också och absolut helt nödvändiga! Hälsa Eva och gratta på födelsedagen!

Jessica75 sa...

Usch migrän, jag har det också. Det är ingen rolig grej. Som tur är så har jag inte det så ofta men det gäller att passa på när man hittar några tabletter som är bra.
Gratta Eva på födelsedagen! Hoppas hon mår bättre nu när hon är hemma. Kram på dig/ER

Sjabbig men chic sa...

Nej, fy för värktabletter! Men jag överkonsumerar och det är jag medveten om. Lätt hänt att ta en treo till för att orka med dagen. Det är ju svårt att bara gå och lägga sig. Dumt, dumt jag vet och tänk att jag precis skrev ett inlägg om det.

Kram Lisa

Vi på 18 sa...

Åh, Allan Edwall...min favvo skådis genom tiderna...
Önskar dig Marie en skön helg!
Stor Kram Ann-Sofie