lørdag 21. februar 2009

Lördag och det snöar

Men jag har hört rykten om att det ska sluta, idag, imorgon eller en annan dag. Det är i allafall det som ryktet säger - så får vi hoppas att det ligger någon sanning i detta rykte.

Fick häromdagen ett erbjudande - kunde få möjlighet att åka på seminar/konferans till Dubrovnik i april - men jag sa nej ..........Var det fel tror ni?? Men jag ska kanske istället på ett besök till Alta.....och jag som klagar på snö och vinter.......Konstiga val man gör ibland. Men jag åker till Antwerpen i maj, shopping och kultur i lagom blandning. Och så måste jag ju vara hemma också

Hade en otroligt härlig kväll igår - jag kan lova att det blev mycket skatt. Och efter att ha provat tre olika varianter - så hittade jag något som passade. Hör här - det blev en svart klänning - ja jag erkänner - specielt orginell är jag inte.......

Nu har vi en lite go tjej på besök här, och hon ska bli till i morgon. Följer med på allt som sker, och det kommer massor av små kul ljud från den lilla munnen. Hon blev 8 månader häromdagen - otroligt söt. (bilden är två månader gammal)

Har visst en utmaning som jag måste ta tag i - 7 sanningar om mig själv. Ska ta mig an den utmaningen i morgon kväll - efter att gästerna har gått hem. Måste ju fundera lite också.....finns ju alltid mycket att säga/skriva. Tack Lisa för utmaningen - alltid spännande att få fundera lite - 7 sanningar....mmmm vad kan detta bli....fortsättning följer.

7 kommentarer:

Anna-Lena sa...

I morgon ska det bli milt oxå... Då blir det tung och härlig snö! Vi har varit ute och skottat idag massa. Imorrn blir det taket! :) Ha en skön kväll! Kram

Malys krok sa...

Så deilig liten tulle. Så heldig du er som har henne. Jeg har desverre ikke barnebarn, og det savner jeg. Tror ikke det var feil at du sa nei til det seminaret, særlig når du har så mye annet i vente. Som du sier; du må jo være hjemme også sammen med dem som er der. Det er også viktig! God helg til deg! Hilsen Margit.

Sjabbig men chic sa...

Åh, Marie vilken liten gosing. De där benen vill man bara snusa på.
Nej, jag tror inte att du har valt fel men det blir som det blir på grund av eller tack vare hur du har valt och tänk att jag tror att det blir jättebra!

Kram Lisa

Vi på 18 sa...

Hej Marie, vad mysigt med bebis besök...
Och att det finns plats för mer snö i Norge *fnissar*

Ha en skön söndag!
Kramar Ann-Sofie

Jessica sa...

Kikar in för att säga hej och önska dig en riktigt bra start på den nya veckan.

((KRAM))

Vita hjärtan sa...

Men du....Dubrovnik....vilka underbara minnen den staden väcker......! Många år sedan vi var där! Jag skulle ge vad som helst för att få åka tillbaka dit, jag kanske kan åka istället för dig ;-)

Så underbart att få låna den lilla ett par dagar!

Ha en bra vecka!
Kram Annemari

Marie sa...

Dubrovnik - vilka minnen. Det var sommaren 1987. Och vilken bussresa och vilka tältplatser.