lørdag 7. februar 2009

En lyckad kväll


Vi valde att äta middag hemma, men efterrätt blev det Jonas B Gundersen i Drammen. Deras Pecan Pizza Pie är helt ljuvlig - bara hör: pecannötter, sirap, vanilj och krämost. Mumsigt värre. Njöt också av en Irish Coffée. Filmen var också bra - specielt tyckte jag att Aksel Hennie som spelade huvudrollen gjorde det på ett utmärkt sätt.

Och så snöar det fortfarande..............

5 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Hej marie, vad mycket tankvärda inlägg du har gjort över helgen...skönt med en utekväll! Men va mycket snö ni har nu....ingen hejd verkar det som!
Ha en jätteskön söndag!
Kramar Ann-Sofie

Vita hjärtan sa...

Låter helt underbart.....! Vi har också varit på bio idag, med Johannes. Det blev en jättesöt barnfilm som hette Sagan om Desperoux och handlade om en ursöt liten mus med stora öron som räddade prinsessan.....är glad att vi får bli med honom än så länge....snart är den tiden över.

Ha en fortsatt bra helg! <3
Kram Annemari

Sjabbig men chic sa...

Hej, det är första gången jag tittar in till dig. Kommer faktsikt inte ihåg hur jag hittade hit. klockan är väl för mycket antar jag. Hur som helst så har jag läst ett bra tag och tycker att du skriver så mysigt. Jag ska verkligen också tänka på dig och din mamma och hoppas att det får bli bättre. Jag känner verkligen med er. Min mamma har varit rejält sjuk. Hon fick cancer i tarmen för fem år sen. Men just nu är allt så bra. Allt borde bara få vara bra eller hur?!

Kram Lisa

mormorelsie... sa...

Tack för titten hos mig,ni verkade ha en riktigt trevlig kväll,men oj va det snöar det gör det här i gävle ochså.
ha det så gott nu
kram
ninni

Jessica sa...

Det låter som en väldigt mysig kväll!
Och jag tycker det ser så härligt ut med all snö.

Hoppas du haft en jätte fin söndag.

Kram!