lørdag 21. mars 2009

Det blev som planlagt

Efter att ha kört min man till tåget, för vidare tur in till Lillestrøm och båtmässa, åkte jag på besök till min väninna T. Lite kaffe först, och så en lång tur i det vackra vårvädret - en perfekt kombination - motion tillsammans med samtal om livets alla vändningar.

Ett samtal med en god vän, är en glädje och en utmaning. För här kommer du inte undan, hon känner dig och du känner henne. Här vågar man kasta sig ut i samtalen som kräver att du verkligen bidrar med dig själv. Diskutioner, fram och tillbaka, alltid med omsorg trots att man inte alltid är överens. Det är som en spännande resa, men i tryggt sällskap, och då vet du att du vågar pröva något nytt - i tanke och handling.

Ute luktar det vår, och då kan man ju tro att det luktar gott, men det gör det väl egentligen inte - i alla fall inte just nu. Jag har en känsla av att snön har gömt på mycket, och nu när snön smälter, så är det inte bara det gröna som kommer fram, men bra mycket annat - och inte allt luktar gott. Men solen sken, och det var härligt.......


Hemma igen............ett stort sunt fruktfat på plats........och det är lördagkväll. Känns riktigt gott i kroppen och hjärtat. Inget som stör.....(och mamma mår bra, piggare för varje dag - men det väntar en till stor behandling....och så blir det vår och sommar.......)

4 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Vilket smarrigt fruktfat! Visst är det de riktigt nära vännerna som man kan öppna sig för totalt som leder fram till nya tankar och som stärker en i vardagen. Ha en skön lördagskväll, kram Eva.

Sjabbig men chic sa...

Det låter som en underbar dag och mamma blir bättre också blir det vår och sommar!

Kram Lisa

Vita hjärtan sa...

Låter som du haft en skön lördag och jag gläder mig åt att din mamma blir bättre och bättre.....!
Vi har kommit hem från Kläppen för några timmar sedan. Imorgon blir det kördag för min del.

Ha en skön söndag också!
Kram Annemari

Jessica sa...

Vad härligt att läsa att din mamma mår bättre och bättre!!