lørdag 7. mars 2009

Efter regn kommer sol

Och nu menar jag tyvärr inte helt bokstavligt - för här faller snön tungt utanför fönstret. Tung och våt snö - men det är kanske också ett vårtecken - det betyder ju att det är lite varmare. Ha ha - obotlig optimist.

Men idag när jag pratar om sol, så pratar jag om mitt huvudtillstånd - om det var grått och molnigt igår, så är det en liten solstrimma idag som tittar fram bakom de lite ljusgråa molnen. Alltså - jag mår bättre idag.

Ska iväg på årsmöte i den fackförening som jag varit ledare i under 2 år, men nu säger jag tack för mig och någon annan får ta över. Det har varit 2 intensiva år, då jag har försökt att kombinera jobbet med mitt andra uppdrag - och det har inte alltid varit lätt att hålla sig fokuserad och totalt engagerad i två olika typer av uppgifter. Nu blir det någon annan som tar över. Men jag vet att jag inte blir utan uppgifter - det finns ju alltid något att göra.

Ikväll blir det melodifestival här - eller här och här är kanske fel - men på TV. En andra chans - så skönt att få det. Så låt oss alla få en andra chans - att göra om det som inte blev bra första gången.

Önskar er alla en strålande lördag - inne och ute. Om solen lyser med sin frånvaro ute, så låt den skina ännu mer inne.

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Ja, så har jag inte tänkt på det. Men det är klart att alla förtjänar en andra chans. Fast det är ju inte så att de har gjort något fel eller så.;)

Vad skänt att din huvudvärk är bättre, själv ska jag på fotboll nu. Förkyld eller inte. jag vill inte missa lillgumman igen.

Kram Lisa

Vi på 18 sa...

Hej Marie, vad skönt att höra att du är bätre!
Ha en skön Lördag kväll, hemma hos oss blir det också melodifestival, med syster Emma o min lilla goa Maja....Mannen passar på att sitta vid datorn tror jag :)

KRAMAR från Ann-Sofie

Vita hjärtan sa...

Åh, jag läser inläggen i fel ordning och nu ser jag ju varför du fick de fina glasen!

Kram Annemari