onsdag 11. mars 2009

Solkonflikt

Idag har jag haft en liten konflikt med solen - inte så att jag klagar på att solen skiner, mer på att solen skiner ute och jag sitter inne. Mitt kontorfönster ligger så till att efter lunch så skiner solen in med all sin kraft - rakt in på mig som sitter där som en liten fånge vid min dataskärm. Starkt solljus, och inget ting som skyddar. Då är det inte så bra - men jag har gett besked - att jag behöver något som skärmar mot solen - men det var för 3 månader sedan - men ting tar tid - så kanske lagom till hösten....vem vet.

Så för att få se solen ur ett annat perspektiv - blev det en tur ut när jag kom hem. Hade i bilen hem redan bestämt mig för att hänga undan dunjackan och ta fram skinnjackan - för jag är en optimist - och tänkte att nu blir det vår HURRA. Men inte det - väderleksrapporten för i morgon säger snö och lite kallare.........så dunjackan får väl följa med ett tag till.

Men idag sken solen - och idag hörde jag fåglarna kvittra- och idag kändes det som vår...........

1 kommentar:

Anna-Lena sa...

Ja vi har väl konstaterat att det varit en underbar dag! :D Men mer snö- orkar vi icke!?.. HOPPAS väderrapporten är FEL FEL FEL! ;) Ha en skön kväll! :)