torsdag 19. mars 2009

Vad gjorde jag igår?

Ett biobesök - "Män som hatar kvinnor". Har läst den boken, och de två andra av Stieg Larsson, sträcktläste dem.....specielt den sista, tror jag läste den på 4 dagar (och det var väl omkring 700 sidor) Hade semester, så boken följde mig var jag än gick... Men tror nog nästan att jag ska läsa om de nu, när man läser så fort och intensivt, så missar man säkert mängder av detaljer. (som sagt, har aldrig varit långsam) Filmen var bra, ja riktigt bra. Den följde boken - Lisbeth Salander- precis som jag hade tänkt mig. Så se den!- boken har du ju säkert läst eller?.....Hörde också att den har blivit väldigt stor i Frankrike - där blir det också gjort modereportage "klä dig som Lisbeth Salander"

Bilden och recension finner du här.

9 kommentarer:

Hagens Vita Vardag sa...

Ja men visst var den bra! Har också fastnat i böckerna under semestertid. Helt sjukt, gick inte att sluta! =)
Vad skoj att du också hitta din "gamla vän" via bloggandet! Det är så himla mysigt när livet på något vis för en samman igen och man inser hur otroligt "lika" man är, mycket gemensamt och allt bara känns så där enkelt!=)
Ha det så gott vännen,
kram Anna

Jessica sa...

Åh jag måste "ta mig i kragen" och gå och se filmen :-)
Är så nyfiken på den!!
Har läst alla 3 böckerna och älskade dem,lyssnar faktiskt på bok 1 igen nu i min mp3,för jag liksom du,läser väldans snabbt och ville få den berättad :) Fungerar väldigt bra som avslappning oxå!!

Kram på dig!

Jessica75 sa...

Har bara hört positivt om filmen och jag hade ju inte läst boken så jag fick låna den av kollega. Så varenda kväll så blir det lite läsning innan man sussar kudden. Hittills är den jätte bra och jag förväntar mig att filmen är lika bra om än bättre. Hoppas allt e bra med dig och familjen, sköt om er. Kram på dig

Trollmaya sa...

Ja man kanske skulle unna sig en biokväll. Jag tror också filmen är bra och böckerna sträcklästes även här, fast det tog lite längre tid för mig än för dig..:)

Nastasia sa...

Dottern och jag ska gå och se den då jag är tillbaka från Köpenhamn. :o)

Hur är det med Din Mamma?

Ha en härlig Helg!

Kram på Dig Marie!

Sjabbig men chic sa...

Böckerna har jag såklart läst men jag har inte sett filmen än. Det tänker jag såklart göra.

Kram lisa

Vita hjärtan sa...

Böckerna var verkligen bra....sträckläste dom jag med! Har inte sett filmen ännu, men förstår att jag måste försöka gå på den.

Ha en skön helg!
Kram Annemari

Anders Lundblad sa...

Varför slutar alla efternamn i svenska deckare på "alander"?

Marie Höglund sa...

Visst var det en tiopoängare!
Hörde idag på radion att SF nu bestämt att göra biofilm av bok nr 2 och 3 också. Tidigare var det sagt tvfilm och sedan DVD.